Zaterdag 29 maart vierden wij als Gilde Purmerend en Omstreken ons 20 jarig jubileum. Klik hier voor een kort verslag.

 

Het definitieve programma voor 29 maart is bekend. Klik HIER!

Op zaterdag 29 maart vieren wij als Gilde Purmerend en Omstreken vanaf 11.00 uur op ludieke wijze ons 20-jarig jubileum met een bijzonder feestelijk programma voor jong en oud in en rond de Lutherse Kerk in de Hoogstraat in Purmerend.

Spectaculair pogramma

Het Gilde is met meer dan 100 vrijwilligers actief in Purmerend en Omstreken en wil kennis en ervaring belangeloos overdragen aan jongelui, ouderen, scholen en groepen. Tijdens de Jubileumdag brengt het Gilde dit op bijzondere wijze voor het voetlicht. Er is een spectaculair programma met een Middeleeuwse groep, muziek, oude ambachten, ieder half uur een historische wandeling, volksdansen en een Stadsomroeper. Reserveer de datum vast in uw agenda.

Speurtocht voor de jeugd

Speciaal voor de Purmerendse jeugd heeft het Gilde een speurtocht uitgezet met allerlei vragen over historisch Purmerend. Wil jij je kennis over de stad testen of vergroten? Je bent van harte welkom om mee te doen. Deelname is gratis. En er valt ook nog wat te verdienen! Onder de winnaars worden 10 bioscoopbonnen verloot.

Jubileum volop in voorbereiding!

Jubileum volop in voorbereiding!